Слави Трифонов реши да зададе въпрос във Facebook. Той е простичък: Къде

...
Слави Трифонов реши да зададе въпрос във Facebook. Той е простичък: Къде
Коментари Харесай

Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев? И показа декларацията му

Слави Трифонов реши да зададе въпрос във Фейсбук. Той е простоват: Къде са милионите на Асен Василев? Въпросът явно е предизвикан от изявление на Кирил Петков, направено преди дни. В него водачът на Политическа партия съобщи: " Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката ".

Ето целия пост на Трифонов, без редакторска интервенция:

Кой ли бе споделил:

" Добър вечер, уважаеми фенове.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета. “

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде поредно две изявленията за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред някогашния кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем публицист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, тъй като е извънредно интелигентен, даде информация за благосъстоянието на своя другар, сътрудник и сътрудник, Асен Василев. Цитирам: " Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката " – завършек на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си сътрудници и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, съгласно декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има единствено 74 хиляди и 32 лв..

И тук, отвън шегата и иронията идва въпросът: " Къде са милионите направени от Асен Василев? "

Този въпрос си го задавам аз, само че не и българските публицисти. И по-конкретно, тези от огромните медии – БТВ, Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, Българска национална телевизия, както и тези от шумните, умнокрасиви уеб сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И по този начин, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък комерсиалния указател твърди, че ги има (твърде жалко, само че е доста вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова трансформираха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и Национална агенция за приходите знаят, само че се вършат, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „ Стани Богат “, да припомня, че там има жокер - „ Обади се на другар “, само че в тази ситуация, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата. А в този момент нещо съществено.

Цялата псевдо-журналистическа колегия се занимаваше, с голям интерес и любознание, с моята декларация.

Искам да попитам: „ А тая, на Асен, не ви ли е забавна? “

Е, аз задоволих вашия интерес, в този момент вие ще задоволите ли публичния интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще споделяме истини или неистини, истината е една единствена – какъв брой още доказателства би трябвало да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и би трябвало да се махат от ръководството на страната?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР